BOON Sziréna

2018.04.16. 07:30

A miskolci házibuli után a csomagtartón utazott…

Miskolc - A sofőrt és az autó tulajdonosát is a vádlottak padjára ültették.

Miskolc - A sofőrt és az autó tulajdonosát is a vádlottak padjára ültették.

A napokban folytatta bizonyítási eljárást a Miskolci Járásbíróság azoknak a vádlottaknak az ügyében, akikkel szemben „közúti veszélyeztetés bűntette és más bűncselekmény” miatt emelt vádat az ügyészség.

Maradandó fogyatékosság

A csapat egy miskolci házibuliban ünnepelték annak idején a szilvesztert, szeszes italt is fogyasztottak jócskán, majd egyikük – az ügy másodrendű vádlottja – autójával indultak az éjszakába. A tulaj azonban átengedte a vezetést társának – ő az első rendű vádlott – annak ellenére, hogy tudomása volt az alkoholfogyasztásról. A házibuliban lévő vendégek közül ketten – az ügy két sértettje – az autó csomagtartójának fedelére ültek fel, míg a kocsitulajdonos a napfénytetőn keresztül az autó tetejére ült ki. Az alkalmi sofőr mindezek tudatában indult el és közlekedett. A csomagtartón utazók sértett egyike menet közben leugrott a járműről, míg a másik leesett az aszfaltra és életveszélyes, maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!