BOON Sziréna

2018.02.28. 09:36

Rendőrök segítettek több átfagyott embernek Borsodban

Borsod-Abaúj-Zemplén - Rendőrök segítettek azoknak az átfagyott autósoknak, akik járműve Poroszló és Ároktő között robbant le. Miskolcon egy átfagyott nőhöz krízisautót hívtak.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Rendőrök segítettek azoknak az átfagyott autósoknak, akik járműve Poroszló és Ároktő között robbant le. Miskolcon egy átfagyott nőhöz krízisautót hívtak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába telefonált egy férfi 2018. február 27-én egy óra előtt, hogy autójukból kifogyott a benzin, tanácstalanok. A férfi elmondta, hogy negyedmagával már több órája vesztegelnek az út szélén, és már nagyon átfagytak, ezért is hívták a rendőrséget, hátha tudnak segíteni. Tudtak. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei üzemanyagot vittek a segítségkérőknek, akik a kapott benzinnel már tovább tudtak menni.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei Miskolcon, a Búza téren 2018. február 26-án egy óra előtt nem sokkal egy, az időjárási viszonyokhoz képest alulöltözött fiatal lányra lettek figyelmesek. A 21 éves nő többek között elmondta, hogy nem tud hova menni. A hidegtől remegő nőt a rendőrautóba ültették, majd úgynevezett krízisautót kértek a helyszínre, a szakemberek pedig ideiglenes szálláson helyezték el.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


Telefonáljon: Ne hagyja hidegen a kihűlés!

Amennyiben segítségre szorul, értesítse a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!

A rendőrök megteszik a szükséges intézkedéseket: amennyiben indokolt, gondoskodnak az érintett mentővel vagy krízisautóval történő elszállítására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!