BOON Sziréna

2018.01.13. 19:32

A megyéből hárman kaptak elismerést a gázolás felderítéséért

Budapest - Kiemelkedő szolgálatellátásért adott át jutalmakat az országos rendőrfőkapitány.

Budapest - Kiemelkedő szolgálatellátásért adott át jutalmakat az országos rendőrfőkapitány.

Papp Károly rendőr altábornagy 14 rendőrt és egy polgárőrt részesített elismerésben január 12-én a Rendőrségi Igazgatási Központban.

A jutalmazottak közül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság két rendőre és egy sajósenyei polgárőr kapott elismerést a január 3-án, Sajóvámos belterületén történt halálos kimenetelű közlekedési balesetet okozó, segítségnyújtást elmulasztó gázoló felderítésében és elfogásában nyújtott kiemelkedő tevékenységéért.

Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság egy-egy ügyeletvezetője, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hat munkatársa pedig az osztrák hatóságok által január 4-én kezdeményezett határon átnyúló üldözés eredményeként Németországban betörést elkövetők gyors és szakszerű elfogása során kifejtett példaértékű helytállásért vehetett át jutalmat az országos rendőrfőkapitánytól.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!