BOON Sziréna

2017.12.03. 12:44

Gázpisztollyal rabolta ki nőismerősét Miskolcon

Miskolc - A rendőrök meghallották a kiabálást és elfogták a rablót.

Miskolc - A rendőrök meghallották a kiabálást és elfogták a rablót.

A rendőrök még a helyszínen elfogták azt a férfit, aki egy miskolci társasház udvarán, gázriasztó pisztollyal fenyegetve rabolta el egy női ismerőse mobiltelefonját.

Meg is rúgta a nőt

Mint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától megtudtuk, az egyik miskolci társasház bejáratánál találkozott december 1-jén, pénteken K. László 22 éves miskolci lakos egy nő ismerősével.

Vita alakult ki közöttük, amely közben a férfi megrúgta nőismerősét, egy gázriasztó pisztollyal megfenyegette, majd a telefonját elvéve elmenekült.

A nő segítségért kiabált, amelyet az arra járőröző rendőrök észleltek, azonnal reagáltak és még a társasház udvarán elfogták a rablót. A férfitől lefoglalták a gázriasztó pisztolyt, továbbá megtalálták az elkövető által időközben eldobott mobiltelefont is. A nyomozók K. Lászlót bűnügyi őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatására is.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!