BOON Sziréna

2017.09.13. 12:32

Kalapáccsal ütötte édesapja fejét a fiú Miskolcon

Miskolc - Életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás a fiatalkorú ellen.

Miskolc - Életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás a fiatalkorú ellen.

A fiatalkorú fiú miskolci otthonukban szeptember 4-én, a délutáni órákban – a nyomozás adatai szerint – legalább három alkalommal kalapáccsal fejen ütötte 54 éves édesapját, aki ennek következtében életveszélyes koponyatörést és koponyaűri vérzést szenvedett. A fiú ezután eltűnt. A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az apját megtámadó fiú előzetes letartóztatását, ellene „életveszélyt okozó testi sértés bűntette” miatt indult büntetőeljárás.

A bíróság tart a fiú szökésétől és elrejtőzésétől. De azért is indokolt az előzetes letartóztatás, mert fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábra kerülése esetén az általa ismert tanúkat befolyásolná vagy megfélemlítené. Kiderült az is, hogy állandó munkahellyel és megélhetést biztosító rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik, illetve előéletéből és vallomásából megállapíthatóan kábítószer-élvező is, ezért esetében igen magas fokban állapítható meg a bűnismétlés reális veszélye.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!