BOON Sziréna

2017.09.02. 11:50

A bukósisak mentette meg a motorost a Bükkben

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében könnyű sérüléssel úszta meg a közúti közlekedési balesetet az a férfi, aki védőfelszerelést használt.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében könnyű sérüléssel úszta meg a közúti közlekedési balesetet az a férfi, aki védőfelszerelést használt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. szeptember 1-jén egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Répáshuta és Eger között közlekedett 2017. szeptember 1-jén 21 óra 30 perckor egy 56 éves sajószentpéteri férfi motorkerékpárjával. A motoros nem az út vonatvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét, és egy balra-ívelésű kanyarban a szalagkorlátnak ütközött. A baleset során a motort kormányzó férfinak könnyű sérülése keletkezett.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizennégy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a motorozók figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására és a szükséges védőfelszerelések használatára a balesetek elkerülése érdekében, hiszen mindenkit épségben hazavárnak.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!