BOON Sziréna

2017.04.27. 07:14

Videó: Elfogták a nyéstai gyilkosság öt gyanúsítottját

Miskolc, Nyésta - Egy 86 éves idős asszony volt a rablóbanda áldozata Borsodban.

Miskolc, Nyésta - Egy 86 éves idős asszony volt a rablóbanda áldozata Borsodban.

Mint írtuk, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A gyanúsítottak egy 86 éves idős asszonyt nyéstai otthonában olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a sértett belehalt sérüléseibe. Ezt követően a támadók átkutatták az ingatlant, majd onnan készpénzt és egyéb tárgyakat tulajdonítottak el. A nő holttestét április 11-én találták meg.

A rendőrök azonosították, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Bükk Bevetési Alosztály munkatársaival együtt április 26-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket. L. Miklós 25 éves, M. Karolina 27 éves, G. Etelka 21 éves, G. Zsolt 25 éves és R. Bertalan 38 éves abaújszolnoki lakosokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrség indítványozta valamennyi gyanúsított előzetes letartóztatását.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!