BOON Sziréna

2017.04.06. 08:59

Álmában akarta elvágni volt felesége nyakát a miskolci férfi

Miskolc - Emberölés kísérlete miatt áll a vádlottak padjára a miskolci férfi.

Miskolc - Emberölés kísérlete miatt áll a vádlottak padjára a miskolci férfi.A Miskolci Törvényszék csütörtökön kezdi meg annak a férfinak a büntető­perét, aki tavaly álmában akarta elvágni volt felesége nyakát.

Többször fenyegetőzött

A vádirat szerint a pár válásuk után egy házban lakott, de kapcsolatuk megromlott, a vádlott többször fenyegetőzött öngyilkossággal, kilátásba helyezte, hogy leszúrja a volt feleségét és a velük élő gyerekeket is. Egyik nap, a hajnali órákban bement volt párjához és egy késsel megvágta az alvó nő nyakát. Az asszony felébredt. A férfi távozott és az udvarra ment, ahol a kést maga ellen fordítva, saját nyakán is sebeket ejtett.

ÉM-SZB


Volt felesége nyakát akarta elvágni Miskolcon

Álmában támadt rá az asszonyra, aztán magával akart végezni a férfi.

 

Videó: Álmában vágta meg a nő torkát a miskolci férfi

El akarta vágni volt felesége torkát egy férfi Miskolcon. A 60 év körüli férfi szombat délután támadt az alvó nőre, aki felébredt a fájdalomra, és még tudott segítségért kiáltani - így sikerült megmenekülnie. A férfi ezután saját magát is meg akarta ölni, ezt azonban az egyik rokona megakadályozta. Mindketten kórházba kerültek. A Tények riportja.

Késsel vágta meg volt felesége nyakát a miskolci férfi

A rendőrök még a helyszínen elfogták azt a miskolci férfit, aki alvó, volt feleségét a nyakán sebesítette meg egy késsel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!