BOON Sziréna

2017.01.31. 08:17

Volt felesége nyakát akarta elvágni Miskolcon

Miskolc - Álmában támadt rá az asszonyra, aztán magával akart végezni a férfi.

Miskolc - Álmában támadt rá az asszonyra, aztán magával akart végezni a férfi.

A Miskolci Törvényszék az elsőfokú ítélet meghozataláig fenntartotta az előzetes letartóztatását annak a férfinek, aki tavaly májusban álmában akarta elvágni volt felesége nyakát, majd magával is végezni próbált.

Magát is megsebezte

A vádirat szerint a házaspár válása után egy házban laktak Miskolcon. Kapcsolatuk megromlott, a férfi többször fenyegetőzött öngyilkossággal, kilátásba helyezte, hogy leszúrja a volt feleségét és a velük élő gyerekeket is. Az egyik hajnalban bement az asszony szobájába és egy 15 centis késsel megvágta az alvó nyakát. A nő felébredt, erre a férfi kirohant az udvarra, ahol a kést maga ellen fordítva, saját nyakán is sebeket ejtett.

A bűncselekmény akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető, így a vádlott szökése feltételezhető. A bíróság szerint ez teszi indokolttá az előzetes letartóztatás fenntartását. Attól is tartani lehet, hogy a szabadlábra kerülése esetén a férfi ismét a nőre támad.

ÉM-SZB


Videó: Álmában vágta meg a nő torkát a miskolci férfi

Miskolc - El akarta vágni volt felesége torkát egy férfi Miskolcon. A 60 év körüli férfi szombat délután támadt az alvó nőre, aki felébredt a fájdalomra, és még tudott segítségért kiáltani - így sikerült megmenekülnie. A férfi ezután saját magát is meg akarta ölni, ezt azonban az egyik rokona megakadályozta. Mindketten kórházba kerültek. A Tények riportja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!