BOON Sziréna

2017.01.03. 10:16

Brutálisan agyonverte alkalmi ivócimboráját Arlón

Miskolc, Arló - A vita hevében fejbe rúgdosta, megtaposta a magatehetetlen és részeg idősebb férfit.

Miskolc, Arló - A vita hevében fejbe rúgdosta, megtaposta a magatehetetlen és részeg idősebb férfit.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 20 éves férfival szemben. A fiatal és későbbi áldozata, a 67 éves férfi az arlói búcsúban szórakoztak 2015. szeptemberében. Külön társaságban voltak ugyan, de egymás mellé keveredtek. Mindketten erősen ittasak voltak. Az idősebb az esti órákban távozni akart a kocsmából, de a pultos nem akarta odaadni neki a kerékpárját ittassága miatt. A fiatalabb felajánlotta, hogy segít hazavinni az idős embert, aki hálából egy italra is meghívta.

Nem tudták megmenteni

A fura páros együtt indult haza. A kerékpárt a fiatalabb tolta, másik kezével az ittas embert támogatta. Útközben vitába keveredtek és a kísérő földre lökte a részeg idős embert, aztán dühében többször fejberúgta, majd a fejére, nyakára, testére többször ráugrott, aztán egyszerűen elsétált.

A zajra egy ott lakó férfi ment ki az utcára és értesítette a mentőket, akik már nem tudták megmenteni a férfi életét. A támadó rövid idő múlva visszatért a helyszínre, ahol az intézkedő rendőrök elfogták.

Fegyházat javasoltak

Dr. Martossy György megyei fűügyész-helyettes elmondása szerint az idős férfi halála súlyos koponyatörés és agysérülés miatt, az átlagost meghaladó fájdalomérzet mellett következett be. Az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben az ügyészség fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!