BOON Sziréna

2016.12.29. 12:49

Szabó Péter lett az „év iskolarendőre”

Borsod-Abaúj-Zemplén - A kimagasló iskolai bűnmegelőzési tevékenységért járt a kitüntető cím.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A kimagasló iskolai bűnmegelőzési tevékenységért járt a kitüntető cím.

Az Országos Rendőr-főkapitányságon adták át a 2016-os „év iskolarendőre” kitüntető címeket. Az elismerést azok a rendőrök érdemelhetik ki, akik az iskolákban kimagasló szinten végeznek rendészeti közlekedésrendészeti, bűnmegelőzési tevékenységet, melynek keretén belül különböző tematikájú órákat tartanak a tanulóknak.

Az iskolarendőrök sokrétű feladataik mellett a tantestület és a rendőrség közötti kapcsolattartás is a tevékenységük részét képezi.

Idén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a megtisztelő címet Szabó Péter főtörzsőrmester, az Edelényi Rendőrkapitányság nyomozója nyerte el, aki az iskola rendőre programban már hosszú ideje végez kiemelkedő szakmai munkát. Szabó Péter közel 10 éve végez bűnmegelőzési tevékenységet. Az előadásain, interaktív foglalkozásain kívül nevéhez fűződik több, élménypedagógiai elemeket tartalmazó program, mint például az élménybúvárkodás, élményrepülés.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!