BOON Sziréna

2016.12.31. 12:11

Rendőrkézen a körömi dohányboltrabló

Köröm, Miskolc - A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a férfit, aki egy Nemzeti Dohányboltot kísérelt meg kirabolni Körömben.

Köröm, Miskolc - A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a férfit, aki egy Nemzeti Dohányboltot kísérelt meg kirabolni Körömben.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Viktor 21 éves körömi lakossal szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2016. december 30-án 20 óra körül egy akkor még ismeretlen, arcát eltakaró személy bement egy Köröm községben található dohányboltba, ahol az eladót egy késsel megfenyegette és pénz átadására szólította fel.

Az eladó a felszólításnak nem tett eleget, dulakodni kezdtek, amelynek során a sértett könnyebb, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A dulakodás során az eladónak sikerült az üzletben lévő „pánikgombot” megnyomnia, így a támadó elmenekült.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megkezdték a helyszíni szemlét és adatgyűjtést, amelynek eredményeként néhány órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével R. Viktor helyi lakos gyanúsítható, akit a lakásán elfogtak és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállítottak.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!