BOON Sziréna

2016.12.18. 15:58

Két halálos baleset Borsodban

Encs, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Sajószentpéter, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. december 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Encs, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Sajószentpéter, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. december 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy személlyel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a Miskolci- és az Encsi Rendőrkapitányság pedig négy, illetve egy személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást 2016. december 17-én.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a szerencsi-, az ózdi- és a tiszaújvárosi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két halállal és egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 14 esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


Halálos gyalogosgázolás Sajószentpéteren

Sajószentpéter - A helyszínen életét veszítette az a férfi, akit egy személygépjármű gázolt el Sajószentpéter belterületén.

 

 

 

Balesetek az M3-ason - Tömegszerencsétlenség Mezőkövesdnél, három halott

Harsány, Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Miskolc - Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között.

 

 

Lesodródott az úttestről egy autó Mezőkövesdnél, két sérült

Mezőkövesd, Szomolya - Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csúszott egy személyautó a Mezőkövesd és Szomolya közötti úton vasárnap.

 

 

Egy ember súlyosan megsérült Tiszalúcnál

Tiszalúc - Árokba hajtott egy gépkocsi Tiszalúc és a kesznyéteni elágazás közötti útszakaszon december 17-én.

 

 

 

Rendőrségi felhívás - Elsodort egy gyereket a zebrán Sajószentpéteren, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott

Kazincbarcika, Sajószentpéter - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tanúk jelentkezését várja egy közúti közlekedési baleset kapcsán.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!