BOON Sziréna

2016.11.08. 10:35

Prostikat fogtak a miskolci rendőrök

Edelény, Encs Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. november 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Encs Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. november 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2016. november 7-én két nőt tiltott prostitúció, továbbá egy-egy férfit tulajdon elleni szabálysértés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, míg az Encsi Rendőrkapitányság két személyt garázdaság, illetve az Ózdi Rendőrkapitányság további egy férfit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában az edelényi egyenruhások két elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Miskolci Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!