BOON Sziréna

2016.11.28. 11:07

Kártyapartnerét verte a kisgyőri kocsmában, belehalt az ütésekbe

Miskolc, Kisgyőr - Súlyos belső koponya és agysérülést okoztak az ökölcsapások.

Miskolc, Kisgyőr - Súlyos belső koponya és agysérülést okoztak az ökölcsapások.

Halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 25 éves férfi ellen, aki úgy megütötte ismerősét a kocsmában, hogy a sértett belehalt sérüléseibe.

Miskolci László megyei főügyész tájékoztatása szerint a fiatal férfiakból álló társaság a falu kocsmájában kártyázott 2015 augusztus végén. Mivel mindannyian ittasak voltak, a vádlott belekötött a sértettbe és megvádolta, hogy pénzt vett el az asztalról. Követelte, hogy azt adja vissza neki. Mivel a sértett ezt tagadta, ezért egy alkalommal ököllel úgy fejen ütötte társát, hogy az megtántorodott, de el nem esett.

A vita rövid idő múlva a teraszon folytatódott, ahol a vádlott két újabb nagy erejű ökölcsapást mért a sértett fejére, majd lábon rúgta. A sértett férfi távolabb ment, majd pár perc múlva a földre zuhant. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de a kórházba szállítást követően meghalt. Halálát a három ökölcsapás okozta, melyek olyan súlyos belső koponya és agysérülést okoztak, melyek miatt élete nem volt megmenthető.

Az ügyészség a korábban garázdaság és testi sértés miatt többször elítélt férfival szemben halált okozó testi sértés bűntette és önbíráskodás bűntette miatt börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

ÉM-SZB



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!