BOON Sziréna

2016.10.30. 09:06

Ketten égtek benn egy házban Mezőkeresztesen

Mezőkeresztes - Teljes terjedelmében égett egy vályogépítésű parasztház Mezőkeresztesen, ahol a tűzoltók két holttestre bukkantak.

Mezőkeresztes - Teljes terjedelmében égett egy vályogépítésű parasztház Mezőkeresztesen, ahol a tűzoltók két holttestre bukkantak.

Mezőkeresztesen, a Batthyány utcában október 29-én este gyulladt ki egy régi építésű ház, közölte a Katasztrófavédelem. A káresethez a mezőkövesdi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek három vízsugárral oltották el a tüzet. Az épület átvizsgálása során a tűzoltók két elhunytat találtak az ingatlanban, az egyik ember holttestét a bejárathoz közel, a másikat a konyhában találták meg. A tűz keletkezési okát vizsgálják a hatóságok, de a rendőrség is vizsgálja a halálesetek körülményeit.

A tüzet a szomszédok vették észre, s értesítették a tűzoltókat. Úgy tudják, hogy a kályhából kipattanó szikra miatt kaphatott lángra az ágy, amelyben az áldozatok aludtak. A két elhunyt egy idős pár, egy hetven év körüli férfi és az élettársa.

ÉM-TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!