BOON Sziréna

2016.09.12. 16:50

Molotov-koktél, majd halálos késelés Arnóton

Arnót, Miskolc - További bizonyítás lesz az arnóti halálos szurkálás ügyében.

Arnót, Miskolc - További bizonyítás lesz az arnóti halálos szurkálás ügyében.

A héten folytatódik – bizonyítási eljárással – a Miskolci Törvényszéken a K. J. ellen „különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények” miatt folyamatban lévő büntetőügy.

A vád szerint a férfi 2014. augusztus 2-án Arnóton részegen elment édesanyja férfi barátjának házához, hogy azt felgyújtsa. A gazdára egyértelműen az édesanyjával fennálló kapcsolata miatt haragudott. A megriadt házigazda kifutott a házból, ekkor a vádlott a bakancsából elővett egy 21 centis kést és ellenfelét a kapukerítésen keresztül mellkason szúrta, majd elfutott. A megsérült férfi még bebotorkált a házba, ahol összeesett és meghalt.

ÉM-SZB


Arnót - A tárgyaláson tanúkat hallgattak meg, mindenki csak jókat mondott a fiúról, az egyik azt mondta, hogy szeretné, ha ilyen fia lenne. A férfi molotov-koktélt dobott anyja szeretőjének a házára, aki ezután baltával megtámadta. A fiú erre leszúrta a 65 éves férfit.

Arnót, Miskolc - K. József csak édes­anyját akarta hazavinni Sz. Ferenctől, de emberölés lett a nézeteltérés vége.

Arnót, Miskolc – A betondarab igen, de a Molotov-koktél nem talált célba.

Arnót, Miskolc – A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte a 27 éves terheltnek.

Arnót, Miskolc – Anyja élettársán ejtett halálos késszúrást egy 27 éves férfi Arnóton.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!