BOON Sziréna

2016.07.06. 18:16

Leszakadt egy magasfeszültségű vezeték, teljes útlezárás a 3-as számú főúton Arnótnál

Arnót, Miskolc - Egy ismeretlen okból leszakadt magasfeszültségű vezeték helyreállítása miatt kell torlódással számolniuk az Arnót külterületén közlekedőknek.

Arnót, Miskolc - Egy ismeretlen okból leszakadt magasfeszültségű vezeték helyreállítása miatt kell torlódással számolniuk az Arnót külterületén közlekedőknek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 3-as számú főúton, Arnót külterületén 2016. július 6-án 17 óra körül ismeretlen okból leszakadt egy a főúton átívelő magasfeszültségű vezeték. Személyi sérülés és baleset nem történt, az áramszolgáltató munkatársai megkezdték a hiba elhárítását.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai a veszélyhelyzet elhárításának időtartamára a 3-as számú főút érintett szakaszát 17 óra 12 perctől teljes szélességében lezárták. A forgalom rendőri irányítás mellett terelőúton halad.

Kérjük az arra közlekedők türelmét!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


Arnót, Miskolc - Újra zavartalanul halad a forgalom Arnót külterületén.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság arról tájékoztatott, hogy a környéken az áram- és a vízszolgáltatás is szünetel. A magasfeszültségű felsővezeték az Arnóthoz közeli Felsőzsolcán, a Szikszai úton szakadt le, emiatt meggyulladt az aljnövényzet. A miskolci tűzoltók a lángokat megfékezték, az áramszolgáltató szakemberei a leszakadt vezetéket áramtalanították.

A térség mintegy száz fogyasztói helyén és a gesztelyi csúcsvízmű területén szünetel az áramszolgáltatás, ami a környék tíz településének vízellátását érinti.

- MTI -


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!