BOON Sziréna

2016.07.29. 09:19

Gázszivárgás Mezőkövesden - Mindenki visszatérhetett az otthonába

Mezőkövesd - Gázszivárgás gyanúja miatt riasztották a mezőkövesdi Ifjúság útjára a helyi hivatásos tűzoltókat csütörtökön.

Mezőkövesd - Gázszivárgás gyanúja miatt riasztották a mezőkövesdi Ifjúság útjára a helyi hivatásos tűzoltókat csütörtökön.

Az egység mérőműszeres vizsgálatot végzett a társasházban, melynek során csekély értékű szén-dioxid és szén-monoxid szintemelkedést mutattak ki a tűzoltók. A gázszolgáltató szakemberei a gázszolgáltatást ideiglenesen kizárták. A beavatkozás idejére tizenhat lakásból huszonkét lakónak kellett távozni. Az épület átszellőztetését követően mindenki visszatérhetett az otthonába. Az eset során nem sérült meg senki.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Mezőkövesd - Egy lakásból kiáradó, szúrós szagú felhő okozott riadalmat csütörtökön délután Mezőkövesden, egy 16 lakásos, Ifjúság úti társasházban. A helyszínre vonultak a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók, akik kiürítették az épületet, s értesítették a gázszolgáltatót is a helyzetről.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!