BOON Sziréna

2016.06.28. 11:42

Videó: Féltek a vádemeléstől a pénzhamisító borsodi nyomdászok

Edelény, Miskolc, Nyékládháza - Egy fillért sem keresett a dollárhamisításon és nagyon megbánta, amit tett, ezt mondta a bíróságon az egyik miskolci nyomdász, aki az elmúlt évek legnagyobb magyar bankjegyhamisítási ügyébe keveredett.

Edelény, Miskolc, Nyékládháza - Egy fillért sem keresett a dollárhamisításon és nagyon megbánta, amit tett, ezt mondta a bíróságon az egyik miskolci nyomdász, aki az elmúlt évek legnagyobb magyar bankjegyhamisítási ügyébe keveredett.

Társával együtt azzal vádolják, hogy tavaly 130 millió forint értékben hamisított és nyomtatott amerikai húszdollárosokat, valamint ukrán hrivnyát. Tárgyalássorozatuk most kezdődött el.

Forrás: rtl.hu.



Miskolc - Akár tizenöt évre is börtönbe kerülhetnek a miskolci pénzhamisítók. Most emeltek vádat a két nyomdász ellen, akik tavaly júliusban több mint százhúszmillió forint értékű dollárt és ukrán hrivnyát hamisítottak. Mára kiderült: a pénz egy része forgalomba is került. Nyíregyházán pénzváltóknál bukkantak fel a hamisítványok.

Miskolc - Számítógéppel tervezték és profi nyomdában gyártották a hamis pénzt Miskolcon.

Miskolc - Nem csak amerikai, ukrán hamis bankjegyek is előkerültek a nyomozás során.

Miskolc, Nyékládháza - Hamis dollárból akartak meggazdagodni Ukrajnában a magyar pénzhamisítók. A rendőrség vádemelési javaslattal befejezte a nyomozást két férfi ellen, akik összesen 123 millió forint értékű hamis dollárt nyomtattak Borsodban.

Miskolc - A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája 2015. augusztus 3-án előzetes letartóztatásba helyezte azt a két gyanúsítottat, akiket különösen nagy értékű pénzre elkövetett pénzhamisítás bűntettének kísérletével gyanúsítanak.

Miskolc - A Napi Gazdaság értesülése szerint szerint egy helyi jobbikos politikus is érintett a hamisításban.

Miskolc - Két férfi pénzhamisítást tervezett Miskolcon, elfogták őket, ellenük pénzhamisítás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap. A Napi Gazdaság című napilap internetes oldala szerint a Jobbik egyik helyi politikusa az a férfi, akit társával együtt őrizetbe vett a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!