BOON Sziréna

2016.06.09. 08:59

Masszázsszalon, ami bordélyház volt Miskolcon

Miskolc - Akár tizenkét év szabadságvesztést is kaphat a két férfi.

Miskolc - Akár tizenkét év szabadságvesztést is kaphat a két férfi.

A Miskolci Törvényszék büntetőtanácsa a napokban kezdte el tárgyalni egy 46 és egy 44 éves miskolci férfi büntetőügyét, akikkel szemben tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség.

Osztoztak a bevételen

A vádirat szerint a vádlottak 2014 márciusa és 2015. május közepe közötti időszakban Miskolcon, a Soltész Nagy Kálmán utcában olyan masszázsszalont működtettek, ahol valójában fiatal nők szexuális szolgáltatásokat (úgynevezett lingam masszázs, illetve kölcsönös szimpátia esetén orális, vaginális közösülés) nyújtottak, illetve ezen személyekkel (összesen hatan voltak) tartatták ki magukat. A hírek szerint a bevétel felét tarthatták meg a lányok, a két férfi zsebelte be a többit.

A tárgyalásokra megidézték a szalonban alkalmazásban lévő nőket, akik között olyan is van, aki még fiatalkorú volt a szalon működésének idején.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!