BOON Sziréna

2016.04.24. 11:56

Három autót tarolt a negyedik Miskolcon

Miskolc - Nagy anyagi kárral végződött az a közlekedési baleset, ami vasárnap délelőtt történt Miskolcon a Görgey utcában.

Miskolc - Nagy anyagi kárral végződött az a közlekedési baleset, ami vasárnap délelőtt történt Miskolcon a Görgey utcában.

Egy Ford haladt valószínűleg nagyobb sebességgel a kelleténél Tapolca irányába a Mikes Kelemen utcánál, amikor a vezetője elvesztette uralmát a kormánya fölött és az út melletti parkolóba hajtott. Ott két furgont és egy kisteherautót tarolt le, majd az aszfaltcsík melletti zöld területre sodródott, ahol hat darab vas oszlopot vitt magával mielőtt landolt a kerekein.

Az ütközés erejére jellemző, hogy az egyik furgon eleje teljesen eltűnt. Személyi sérülés nem történt az ütközés-sorozatban.

Elsődleges információink szerint, az ilyenkor szokásos eljárás során kiderült, a sofőr alkoholos állapotban vezette járművét, ezért vérvételre vitték a járőrök a meggondolatlan vezetőt. Az anyagi kár milliós nagyságrendű, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!