BOON Sziréna

2016.02.09. 19:13

Az elszabadult Corvette padot rombolt, lányt sebesített meg Miskolcon

Miskolc - Nyolc napon belül gyógyul a vétlen fiatal lány sérülése, akit valószínűleg a pad darabjai sebesítettek meg.

Miskolc - Nyolc napon belül gyógyul a vétlen fiatal lány sérülése, akit valószínűleg a pad darabjai sebesítettek meg.

Vörös amerikai sportautó, egy Chevrolet Corvette okozott a hét első munkanapján riadalmat a miskolci belvárosban.

- A Miskolci Rendőrkapitányság közúti közlekedés rendjének megzavarása miatt indított szabálysértési eljárást az autót vezetőt 24 éves miskolci fiatalemberrel szemben - tájékoztatta az Észak-Magyarországot Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kiderült: az elsődleges adatok szerint hétfőn este háromnegyed 8-kor a Széchenyi utca 56. szám előtti útszakaszon ez a fiatalember elindult Corvette típusú személygépkocsijával a Szinvapark irányába, de járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében megcsúszott a nedves villamospályán és nekiütközött egy padnak. Egy arra sétáló 19 esztendős fiatal lány ennek során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, majd a közel 350 lóerős verda egy másik padnak csapódva állt meg.

A rendőrség tájékoztatása szerint az alkohol tesztje negatív volt a miskolci fiatalembernek, az autónak volt behajtási engedélye a belvárosba és a biztonsági öve is be volt kötve a sofőrnek.

A Corvette két padot is kiütött Miskolc főutcáján. Az egyik kevésbé sérült, azt még kedden visszahelyezték a városgazda szakemberei. A másik azonban jelentős javításra szorul. Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs igazgatója elmondta, az utóbbi javítását biztosításból fedezik, s miután ennek az adminisztrációján túl vannak, ezt az ülőalkalmatosságot is visszahelyezik.

ÉM-JLI, NSZR


Miskolc - Corvette-tel randalíroztak a fiatalok Miskolc sétálóutcáján hétfőn este. A nyomok alapján csak találgatni lehet, hogy mi történhetett, nekünk viszont van egy ötletünk.

Miskolc - Két könnyű sérültje van annak a közlekedési balesetnek, ami Miskolcon történt hétfőn este a Széchenyi utcán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!