BOON Sziréna

2016.01.28. 11:34

Lebukott a miskolci szesztolvaj

Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. január 27-én tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Attila 63 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 8 órakor az egyik miskolci áruházban szeszes italok eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet eladói. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt, míg további két személyt bűnügyi őrizetbe vettek, akik elfogatóparancs hatálya alatt álltak.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!