BOON Sziréna

2013.01.11. 17:32

Torlódnak a személyautók a záhonyi és a beregsurányi határállomáson

Nyíregyháza, 2013. január 11., péntek (MTI) - Egyórányi várakozás alakult ki a záhony-csapi és a beregsurány-asztélyi magyar-ukrán határállomás belépő személyforgalmi oldalán - közölte a rendőrség péntek délután a<a href=" www.police.hu" target="_blank"> www.police.hu</a> oldalon.

Nyíregyháza, 2013. január 11., péntek (MTI) - Egyórányi várakozás alakult ki a záhony-csapi és a beregsurány-asztélyi magyar-ukrán határállomás belépő személyforgalmi oldalán - közölte a rendőrség péntek délután a www.police.hu oldalon.A rendőrség előrejelzése szerint szombaton és vasárnap a záhonyi, a beregsurányi és a tiszabecs-tiszaújlaki magyar-ukrán határállomásokon egy-kétórás várakozási időre kell számítani az ukrán vendégmunkások visszautazása miatt. Záhonynál a várakozás belépő irányban vasárnap késő estig is eltarthat, a teherforgalomban pedig kilépő irányban lehet számítani két-háromórás torlódásra.

A személyforgalomban közlekedőknek alternatív útvonalként a 7 és 19 óra között nyitva tartó barabás-mezőkaszonyi, valamint a 8-16 óra között üzemelő lónya-haranglábi közúti határátkelőhelyet ajánlja a rendőrség.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!