BOON Sziréna

2010.06.15. 14:32

Rendőrségi felhívás!

<p>A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat kisebb értékre elkövetett lopás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.</p>

A rendelkezésre álló információk szerint még április 22-én délután Miskolcon az egyik Szentpéteri kapui üzletsor előtti parkolóban egy mikrobuszból az egyik üzletbe árut hordtak be, ezért az autót nem zárták le, és illetve időről-időre magára is hagyták. Ezt a lehetőséget használta ki egy eddig ismeretlen férfi, és a járműből eltulajdonított egy világosbarna bőr hátizsákot, a benne lévő személyes iratokkal, tárgyakkal és készpénzzel együtt.

Az egyik üzlet ipari kamerái rögzítették annak a férfinek a mozgását, aki kivette a hátizsákot, illetve ezt követően sietősen távozott a helyszínről. A nyomozás során felmerült, hogy az ismeretlen férfi Miskolc város területén több hasonló bűncselekményt is elkövetett. A felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételek alapján az elkövetővel kapcsolatosan érdemleges információval tud szolgálni, értesítse a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályán az ügy előadóját – Varga Szilárd r. zászlóst az 514-511/26-91-es telefonszámon, munkaidőben. Bejelentés tehető még az ingyenesen hívható 112-es, illetve 107-es segélyhívó számokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!