BOON Sziréna

2010.06.17. 12:49

Ki aludt az ágyacskámban?

<p>Mezőcsát - Joggal tehetné fel ezt a kérdést az a mezőcsáti asszony, aki 2010.<br /> június 16-án tett feljelentést volt élettársával szemben.</p>

Kedden, a korareggeli órákban a sértett szomszédjában élő férfi tárcsázta a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság számát, majd elmondta, hogy az asszony portáján a melléképületbe betört a volt élettárs és jelenleg is ott szunyókál.
A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei nyomban a helyszínre mentek, s a melléképületben rátalálták a szíverősítőtől még mindig mély álomban lévő férfire, akivel - az ébresztő után - közölték, hogy jogellenesen tartózkodik a helyiségben.

Az asszonyt is a szomszéd értesítette történtekről, aki feljelentéssel kívánt élni magánlaksértés miatt. 

Beismert az "ágybitorló"

A sértett feljelentésében elmondta, hogy ex-barátjával, annak italozó életmódja miatt egy hónapja különváltak. Június 14-én este a lányához ment, s inkább ott töltötte az éjszakát, mivel a férfi akkor is borvirágos arccal jelent meg nála.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az „ágybitorlót”, aki elismerte tettét. Elmondta, hogy a jelzett napon reggeltől estig italozott, majd mivel elfáradt muszáj volt leheverednie, ezért tört be a helyiségbe. Elmondása szerint, kapcsolatuk alatt is gyakran töltötte az éjszakáit a melléképületben, ha összekaptak az asszonnyal.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság bíróság elé állítást tervez az ügyben - tájékoztatta portálunkat  Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!