BOON Sziréna

2010.06.24. 09:58

Fokozott rendőri jelenlét Ózdon

<p>Ózd utcáin az elmúlt napokban több rendőrt lehet látni, mint korábban. A szolgálatot teljesítő járőrök a kistérség közel harminc településén is folyamatosan jelen vannak.</p>

A néhány héttel ezelőtti Nemzeti Konzultáció után az ígért nagyobb rendőri jelenlét megvalósult.
Párosával sétálnak a rendőrök Ózd belterületén, de az elmúlt napokban a város több pontján lehetett találkozni helyi és más városból érkező rendfenntartókkal.

- A kormány által ígért megerősítő erők Ózd és a térség közbiztonságának javítására megérkeztek. A szolgálatellátás folyamatos, máshonnan jött, saját rendőrök és civilek közösen látnak el szolgálatot – ennyit tett hozzá az akcióhoz dr. Varga László, Ózd rendőrkapitánya. 

Információink szerint nem csak Ózdon, hanem a város vonzáskörzetében, a környező falvakban is több rendőr felbukkanására lehet számítani. Arlóban elsősorban a közlekedőket ellenőrizték, Farkaslyukon pedig folyamatosan igazoltattak. Ahogy a település felé mentünk az egyik élelmiszerbolt előtt találkoztunk egy nagyobb egységgel.

Kevés infó

Nagyon kevés információt sikerült megtudni a rendőrség akciójáról. Annyi a tapasztalatokból kiderült, hogy az autósokat folyamatosan ellenőrzik, és a gyalogos járőrözés is nagyobb létszámban zajlik. Azt nem tudni, hogy a megemelt létszám meddig marad a városban, illetve a környéken.
(ÉM – ME)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!