BOON Sziréna

2010.05.25. 18:01

Zsaruk a konyhán?

<p>Miskolc - A Miskolc Holding Zrt.-nél szimatolnak a rendőrök.</p>

A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya névtelen feljelentés alapján, hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Miskolc Holding Zrt.-nél – erősítette meg értesülésünket Egyedné Novodonszki Éva, a főkapitányság sajtóosztályának munkatársa. A sajtós azt a lapértesülést sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudta, hogy a feljelentés a miskolci közétkeztetés anomáliái – és a közétkeztetéssel kapcsolatos közbeszerzési pályázat – miatt indult volna.

Az üggyel kapcsolatban feltettük kérdéseinket a Miskolc Holdin Zrt. marketing menedzserének, Ignácz Edinának, akitől annyit sikerült megtudnunk, hogy a Miskolc Holding Zrt. minden hatósági kérdésre megadta a kért tájékoztatást, így a közétkeztetéssel kapcsolatos közbeszerzések ügyében is, de a tájékoztatáskérés indokairól nincs tudomásuk. Arra a kérdésünkre, hogy valóban tartottak-e kihallgatásokat a konyhákon a rendőrök, Ignácz Edina azt a választ adta, hogy „nincs hivatalos tudomásunk kihallgatásokról”.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!