BOON Sziréna

2010.05.10. 13:14

Tizenöt éves rablót fogtak Miskolcon

<p>Miskolc - Őrizetbe vette a rendőrség azt a 15 éves fiút, aki egy hónapon belül két gyermeket támadott meg és rabolt ki Miskolcon. A városi rendőrkapitányság rablás, illetve rablás kísérlete miatt indított eljárást ellene.</p>

Az eljárás adatai szerint a kamasz még április 11-én, a késő délutáni órákban szólította le az utcán első áldozatát, egy gyermeket, akit megvert, majd elvette a megfélemlített fiú mobiltelefonját. Hasonló jelenet játszódott le május 6-án szintén Miskolcon, de ezúttal kora reggel. A gyanúsított ezúttal is ütni kezdte a nála fiatalabb fiút és közben az értékeit követelte. A gyermeknél nem volt semmi pénzzé tehető eszköz, ezért a támadó az iratait vette el, majd elmenekült a helyszínről.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozóinak sikerült azonosítaniuk a tettest, és bűnügyi őrizetbe vették őt. Egyben kérték a 15 éves gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!