BOON Sziréna

2010.05.26. 12:54

Őzzel birkóztak a rapsicok

<p>Hangács - Bejelentés érkezett az Edelényi Rendőrkapitányságra, hogy a helyi erdőkerülő különös dolgot látott a település külterületén: fiatalok birkóztak egy őzzel.</p>

Mire az erdőkerülő odaért, elengedték az állatot az őz gyötrői, kocsiba vágták magukat és elmenekültek a helyszínről, azonban a kerülőnek még volt ideje lejegyezni kocsijuk rendszámát. A történtekről értesítette a rendőröket, akik a birkózás színhelyétől nem messze egy átalakított – .22-esre felfúrtlégpuskát találtak. A rendszám alapján a négy sajóbábonyi ifjú rapsicra is ráakadtak, akiknél a házkutatások során további fegyver-szerűségekre és lőszerre bukkantak – hogy valóban fegyvernek minősülnek-e az annak látszó tárgyak, majd a fegyverszakértő dönti el a csőtorkolati energia kiszámítása után. Mint Kaczvinszki Norbert r. századostól, az edelényi kapitányság megbízott bűnügyi osztályvezetőjétől megtudtuk, az őzzel birkózók ellen lopás és fegyverrel, lőszerrel visszaélés miatt folyik az eljárás.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!