BOON Sziréna

2010.05.28. 11:33

Fertőző beteg volt a miskolci prostituált

<p>Miskolc - Tüdőgümőkórban, vagyis TBC-ben szenvedett az a prostituált, akit nemrég állított elő a rendőrség Miskolcon. A nőt gyorsított eljárásban pénzbüntetésre ítélte a bíróság. Hogy megfetrőzött-e valakit, egyelőre nem tudják.</p>

Gaskó Bertalan a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodavezetője a Független Hírügynökségnek pénteken elmondta: a 30 esztendős miskolci nőt a bevetési osztály munkatársai állították elő, mert a Sajószigeti út sarkán állva pénzért kínált szexuális szolgáltatásokat, orvosi igazolást viszont nem tudott felmutatni. Mint később kiderült azt nem is kahatott volna, hiszen a fiatal asszony régóta kezelés alatt álló, fertőző tüdőbeteg. A Miskolci Rendőrkapitányság előbb őrizetbe vette, majd gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította a kétéves gyermekét egyedül nevelő nőt, akire a városi bíróság 40 ezer forinos pénzbüntetést szabott ki. A miskolci prostituálttal szemben az elmúlt két évben összesen 12 eljárás indult tiltott kéjelgés miatt. Azt egyelőre nem tudni, partnerei közül megfertőzött-e valakit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!