BOON Sziréna

2010.04.24. 15:19

Négy év, négy "Év Rendőre" - Rendőrnapi elismerések a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányságon

<p>Miskolc - A Rendőrség Napja alkalmából a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányságon többen vehettek át elismeréseket, jutalmakat. Kuriózumként említhető, sőt országosan is egyedülálló, hogy az "Év Rendőre" díj kategóriái közül az elmúlt négy évben a főkapitányság folyamatosan képviseltette magát a díjazottak között.</p>

Ebben az évben Béres Ferenc r. főtörzszászlós a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság munkatársa érdemelte ki az „Év Rendőre” díjat, közlekedési kategóriában. Az elmúlt években a főkapitányság munkatársai zsinórban hozták el a vezetői, bűnügyi és közrendvédelmi kategóriák kiemelkedő elismeréseit.

Díjeső

Szent László érdemjellel tüntették ki Duber Imre r. alezredest a Rendészeti Igazgatóság Bevetési Szolgálat vezetőjét. Továbbá ORFK vezetői dicséretben részesült Dr. Dsupin Róbert r. alezredes a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vezetője, illetve Kocsis Gyula a Miskolci Rendőrkapitányság r. főhadnagya.

Soós Attila r. főhadnagy az Ózdi Rendőrkapitányság tagjának munkáját ORFK Bűnügyi főigazgatói dicsérettel és jutalommal honorálták, míg a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság állományából Német András r. főtörzsőrmester ORFK Rendészeti főigazgatói dicséretet és jutalmat vehetett át.

Az országos elismeréseken túlmenően a főkapitányságon és a kapitányságokon több mint félszázan vehettek át elismeréseket, jutalmakat - Dobi Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!