BOON Sziréna

2010.04.22. 19:16

Egy nyékládházi férfié a nyerő 13+1-es szelvény!

<p>Miskolc - Egy nyékládházi középkorú férfi lett a Borsodi KRESZ Totó nyertese, aki ma a megyei rendőr-főkapitányságon sajtó nyilvános keretek között vehette át nem hétköznapi nyereményét.</p>

Közlekedési 13+1! – KRESZ totó Borsodban címmel 2010. április 02-án indult el és a Rendőrség Napja (április 24) előtt le is zárult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Borsod Online közös közlekedésismereti játéka.

A szervezők együttműködésének eredményeként a Borsod Online internetes felületén elektronikusan kitölthető „szelvények mérkőzései” zömében a KRESZ 2010. január 01-én bevezetett módosításaival kapcsolatos kérdések voltak.

A játékon csaknem ezer „fogadó” tette meg tétjeit, akik közül a pályázók 5%-a küldött be kifogástalan „szelvényt”.

A hibátlanul “totózó” fogadók közül kisorsolt első helyezett: Erdei József,nyékládházi lakos lett, aki egy logisztikai cég művezetőjeként dolgozik.

A totónyertes nyereményét Farkas József r. ezredes főkapitány-helyettes, Rendészeti Igazgatótól, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság Elnökétől valamint Bónus Richárdtól, az Inform Média Kft Online Marketing Vezetőjétől vehette át.

A rendhagyó közlekedésismereti totó nyertese nem mindennapi díjakat vehetett át, ugyanis hamarosan részt vehet egy „Traffipax túrán”, azaz testközelből megtapasztalhatja, hogy milyenek is az agresszív gyorshajtók rendőri szemszögből. Ezen felül további baleset-megelőzéssel kapcsolatos tárgynyereményekben részesült. A Borsod Online felajánlásaként pedig belépőket kapott a 17. Miskolc Rally prológjára, illetve a hírportál értékes ajándékcsomagját vehette még át.

Információs háttér

A KRESZ totó elindítóinak várakozásai szerint a játékban nemcsak a hibátlanul kitöltők közül kisorsolt szerencsés első helyezett nyert, hanem azok is akik ennek kapcsán újra felfrissítették közlekedéssel kapcsolatos ismereteiket.


Kresz-Totó 2010

Elindult a Borsod Online és a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának közös játéka!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!