BOON Sziréna

2010.03.19. 18:13

Két vonat is gázolt - ketten meghaltak

<p>Adács, Sajóecseg, Sajószentpéter - Két vonat is gázolt péntek délután az országban, szinte egyidőben. Adács megállóhelyen gyorsvonat ütött el egy embert, míg Borsod megyében egy autós karambolozott egy érkező szerelvénnyel. Mindketten meghaltak. A helyszínelés mindkét balesetnél tart, így az utasok késésekre számíthatnak.</p>

A Heves megyei Adács megállóhelyen gyorvonat gázolt halálra egy embert este negyed 6 körül. Azt, hogy ki az áldozat, egyelõre nem tudni. A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a rendõrségi helyszínelés végéig - várhatóan este 7 óráig - 10-15 perces késésekkel közlekednek a szerelvények a Budapest- Hatvan vasútvonalon.

Borsod megyében is baleset történt, szinte ezzel egyidõben. Egy autós Sajóecseg és Sajószentpétervár között, egy vasúti átjáróban ütközött össze egy vonattal. A kocsi sofõrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendõrségi helyszínelés itt is tart, így a forgalom jelenleg szünetel, a szerelvények vesztegelnek.

Azt egyelõre nem tudni, hogy történt a baleset, a rendõrség vizsgálja a körülményeket - mondta a Független Hírügynökségnek Dobi Tamás, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.


Halálos vonatbaleset Sajószentpéternél

boon | 2010.03.19 18:14

Sajószentpéter - Tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt Sajószentpéter határában pénteken délután.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!