BOON Sziréna

2010.03.15. 14:51

Kisiklott egy tehervonat 3 kocsija Miskolcon

<p>Miskolc - A Miskolc-rendező pályaudvarról kihaladó tehervonat közepéből 3 üres tartálykocsi eddig tisztázatlan körülmények között kisiklott. Az esemény következtében Miskolc-Tiszai pályaudvar és Nyékládháza között csak az egyik vágányon tudnak közlekedni a vonatok.</p>

9 óra 36 perckor a Miskolc-rendező pályaudvarról kihaladó tehervonatból 3 kocsi kisiklott és elzárja a Miskolc-Tiszai és Nyékládháza között az egyik vágányt. A siklás következtében személyi sérülés nem történt.

A Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon csak az egyik vágányon tudnak közlekedni a vonatok. Az erre közlekedő vonatok utasai előreláthatólag 15-20 perc késésre számítsanak.

A vizsgálatot és a helyreállítást a MÁV ZRt. szakemberei megkezdték. A kocsik beemelését várhatóan a délutáni órákra ígérik. A menetrendszerű közlekedés csak a késő esti órákra állhat helyre.


Kisiklott egy tehervonat 3 kocsija Miskolcon

boon | 2010.03.15 11:09

Miskolc - A Miskolc-rendező pályaudvarról kihaladó tehervonat közepéből 3 üres tartálykocsi eddig tisztázatlan körülmények között kisiklott. Az esemény következtében Miskolc-Tiszai pályaudvar és Nyékládháza között csak az egyik vágányon tudnak közlekedni a vonatok.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!