BOON Sziréna

2010.02.28. 16:14

Már két halottja van a sajószentpéteri balesetnek

<p>Két autó ütközött össze a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajószentpéter melletti körforgalomban szombaton este, 21 óra előtt pár perccel. A baleset során egy 56 éves nő, és még egy utas életét vesztette.</p>

02.28: Utánajártunk

A Megyei Kórház ügyeletes orvosigazgatójától, Dr. Nagy Gábortól megtudtuk, még az éjszaka folyamán meghalt a súlyos, életveszélyes sérülésekkel beszállított beteg is.

23:54: Tragédia Sajószentpéternél

Halálos baleset történt Sajószentpéter határában szombaton éjszaka. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint , egy Opel Astra jött kifelé Sajószentpéterről Miskolc irányába, amikor az autó vezetője észlelte, hogy kis kanyarulat után körforgalom következik. Ekkor már Miskolc irányából a körforgalomból jött kifelé egy Kia Sportage. Az Opel vezetője a hirtelen veszélyheztettől megijedve nyomta erőteljesen a féket, aminek következtében az autója teljesen keresztbe fordult és így csapódott a Kia terepjáró elejébe.
Az Astrában négyen utaztak, egy utas a helyszínen a mentőben vesztette életét, a sofőrt súlyos, egy utast súlyos, életveszélyes és még egy utast, könnyű sérüléssel vittek a kórházban a mentők Miskolcra. A Kiában senki sem sérült meg.  Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

22:38: Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: egy Sajószentpéter felől Miskolc irányába tartó autó - amelyben négyen ültek - megpördült a csúszós úton, majd nekiütközött a város melletti körforgalomból éppen kikanyarodó másik járműnek. A megcsúszott autóban hárman megsérültek, állapotukról egyelőre nincs információ. A jármű negyedik utasa, egy 56 éves asszony életét vesztette.

A másik személygépkocsi két utasa nem sérült meg. A baleset pontos körülményeinek tisztázását szakértők bevonásával kezdte meg a rendőrség - közölte Dobi Tamás.

szirena.boon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!