BOON Sziréna

2010.02.01. 20:27

"Megsérültem, de jól vagyok”

<p>Miskolc - Közlekedési baleset vétlen elszenvedőjeként megsérült a megyei közgyűlés elnöke és felesége</p>

A 3-as főút Szikszó, Miskolc felőli bejáratánál bebicskázó lengyel kamion csapódott be a saját sávjában szabályosan haladó személygépkocsiba hétfőn reggel. A Volvo típusú személyautót dr. Ódor Ferenc, a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés elnöke vezette és mellette ült felesége is. A Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Önkormányzat Hivatala közleményt adott ki, melyben arról szóltak: egy kamion megcsúszott, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy személygépkocsival. A személygépkocsit dr. Ódor Ferenc vezette, utastársa felesége volt. Jelenleg a megyei kórházban látják el őket, állapotuk kielégítő.

Nem nagyon súlyos

Az Észak-Magyarország munkatársának dr. Ódor Ferenc az esti órákban idézte fel a történteket kórházi ágyán. Elmondta: kamionok között haladtak, és váratlanul eléjük sodródott szemből egy kamion. Amíg emlékszem – fogalmazott az elnök –, a kamion traktor része csapódott belénk. Ez ellen azonban már semmit tenni nem lehetett. Feleségem és én is megsérültünk az üvegtől és ütődéstől, de nagyon súlyos sebesülésünk nem keletkezett. Az orvosok néhány napos kórházi megfigyelést rendeltek el. Addig is amit lehetséges, a kórházból is ellátok feladataim közül. Reményeim szerint pedig a jövő héten már minden a régi kerékvágásban mehet tovább. Feleségem nevében is mondhatom: Köszönet illeti a mentésben résztvevőket, és a mentőket, valamint a megyei kórház dolgozóit, orvosait a szakszerű ellátásért - fejezte be gondolatait az elnök.

(A baleset körülményeit egyébként a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja. Feltehetően a relatív gyorshajtás miatt csúszott meg és okozott balesetet a kamion.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!