BOON Sziréna

2010.02.02. 14:36

"Magzatelhajtási kísérlet"

<p>Miskolc - Molnár Oszkár feljelentése nyomán a feljelentés kiegészítés alapján nyomozás indult egy nő ellen.</p>

Úgy tűnik, Molnár Oszkár edelényi polgármester tavaly nyáron, az önkormányzati ülésen tett inkriminált kijelentésének valós alapja lehet. Legalább is egy asszony rendőrség általi meggyanúsítása miatt egy esetben alátámasztódni látszik a politikai vihart és nagy port felvert ügy. Molnár Oszkár 2009 júniusában ugyanis arról beszélt a képviselő testület és a helyi televízió nyilvánossága előtt: neki is tudomása van arról, hogy terhes cigány nők azért ütlegelik hasukat, hogy a magzat sérülten jöjjön a világra. Mert akkor nagyobb szociális támogatásban részesülnek.

A kijelentés miatt nemrég 200 cigány származású nő pertársaságot alkotva perbe fogta a polgármestert a jó hírnévhez fűződő jogaik megsértése miatt. Erkölcsi és anyagi kártérítés megítélését kérik a bíróságtól. Molnár Oszkár pedig a Legfőbb Ügyészségen élt feljelentéssel, mely nyomán a megyei főügyészség feljelentéskiegészítést rendelt el "beavatkozás emberi génállományba" címmel, végül a napokban egy gyanúsított ellen indult nyomozás, de nem a genetikai beavatkozás, hanem magzatelhajtási kísérlet miatt....


Gyanúsítottja lett a "magzatkárosításnak"

eszak | 2010.02.02 14:32

Miskolc - Gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt a Molnár Oszkár által tett feljelentés nyomán.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!