BOON Sziréna

2010.02.04. 15:01

"Kérem segítsenek, mert megfagyunk!"

<p>Miskolc - Segélykérő telefonhívás érkezett szerda délután a Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére. Egy idős házaspár kért segítséget, akiknek elfogyott a tüzelőjük és az élelmiszerük.</p>

A bejelentést tevő idős férfi többek között elmondta, hogy egészségügyi problémái mellett mozgássérült, és felesége sem tud önállóan közlekedni. A nagy hó miatt, pedig nem tudják pótolni kiürült éléskamrájukat, s mindezek mellett még a tüzelőjük is elfogyott. Támogató segítség nélkül egyiket sem tudják beszerezni, ezért fordultak elkeseredésükben a rendőrséghez.

A segítséget természetesen megkapták, hiszen a rendőrség szolgál és véd, egyben az ügyeletes értesítette a területileg illetékes családsegítő szolgálatot, hogy az idős házaspár megkaphassa a folyamatos támogatást - tájékoztatta portálunkat Dobi Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!