BOON Sziréna

2010.01.28. 10:43

Gerinctörő kerékpár Hernádszurdokon

<p>Encs, Hernádszurdok - Kerékpárt dobtak egy férfi felé, eltört a gerince, sörös üveget dobtak egy másik sértett felé, betört az orra. Mindez egy lány miatt. Az Encsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság miatt indított eljárást.</p>

A napokban külföldiek egy csoportja érkezett Hernádszurdokra, hogy kellemes környezetben és hangulatban töltsenek el pár napot. A fiatalok megismerkedtek egy helyi lánnyal, akit mulatni hívtak maguk közé. Ezt rosszallóan figyelte a lány 61 éves hozzátartozója. Majd minden azzal kezdődött, hogy a másik visszaütött.

A konfliktus során az egyik külföldi állampolgár sörösüveget dobott egy helyi férfi felé, akinek emiatt eltört az orra. Egy másik férfi kerékpárt dobott a 61 éves férfi felé, ő nyolc napon túl gyógyuló gerincsérülést szenvedett el a tettlegességig fajuló nézeteltérésben.

Másoknak egy kézzel irányított seprűnyél okozott sérüléseket. A hernádszurdoki skandalumban többen vettek részt, a pontos számot a rendőrségi eljárás hivatott tisztázni.

Az Encsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság miatt indított eljárást, amely tisztázza az ügy pontos részleteit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!