BOON Sziréna

2009.01.03. 21:02

Életmentéshez vonultak - egy halottat találtak

<p>Miskolc - Két életmentéshez is riasztották a tűzoltókat Miskolcon szombaton este. Mindkét helyszínen lakásban lévő személyt kellett "megmenteni". Az emelőkosaras speciális darut is bevetették a tűzoltók.&#160;<dia width="960" height="800" alt="Életmentéshez vonultak - egy halottat találtak 2009.01.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_letment_shez_vonultak___egy_halottat_tal_l/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Életmentéshez vonultak - egy halottat találtak 2009.01.03." /></a></dia></p>

Két életmentéshez is riasztották a tűzoltókat Miskolcon szombaton este. Mindkét helyszínen lakásban lévő személyt kellett „megmenteni”. Az emelőkosaras speciális darut is bevetették a tűzoltók. Az Alkotmány és az Árpád utcában is valósnak bizonyult a bejelentés.

Munkatársunk a helyszínen megtudta, hogy az Alkotmány utcában lakásában lévő személyt már holtan találták meg. Az elsődleges adatok szerint azonban idegenkezűségre utaló adat vagy körülmény nem merült fel halálának okaként. Nem vált bűncselekmény áldozatává. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Az Árpád utcai lakásból kihozott személyt pedig a mentők kórházba szállították.

Mindkét eseményhez a szomszédok hívtak segítséget, mert hosszabb ideje nem látták a lakástulajdonosokat és aggódtak értük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!