BOON Sziréna

2008.12.05. 18:54

Emberölési kísérlet baltával Arlón

<p><P>Arló - Csaknem végzetes következménnyel járt az elveszett karikagyűrű Arlón. A&#160;település egyik sörözője előtti szóváltás tetlegességig fajult: egy férfi baltát rántott.</P></p>

Csütörtönök Arlón egy állítólagosan elveszett karikagyűrű miatt egy 21 éves helyi lakosnak életveszélyes sérülést okoztak, míg 23 éves barátját könnyebben sebesítették meg. Az elkövetéssel gyanúsított 33 éves helyi férfit a rendőrség őrizetbe vette. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2008. december 04-én emberölés kísérlete miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.
Az akkor rendelkezésre álló adatok szerint kb. 20.40 órakor Arló egyik sörözője előtti területen a sértettek szóváltásba keveredtek két férfival, akik közül az egyik egy később magához vett baltával mindkettőjüket bántalmazta. Az egyik sértett életveszélyes koponyacsont-sérülést szenvedett, míg másikuk szintén a fején szerzett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést. Az elsődleges nyomozati cselekmények eredményeként megállapításra került, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B.Cs 33 éves helyi lakos. Az elkövető később önként jelentkezett a rendőrségen, aki a terhére rótt bűncselekményt tagadta ugyan, de a helyszíni szemle adatai és a beszerzett egyéb bizonyítékok a személyére szóló megalapozott gyanút megnyugtatóan alátámasztják. A megyei rendőr-főkapitányság előterjesztéssel élt az ügyészség felé a bűnügyi őrizetbe vett 33 éves elkövető előzetes letartóztatásának indítványozására - tájékoztatta portálunkat Gaskó Bertalan, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!