BOON Sziréna

2008.11.10. 16:06

"Tiszta fejjel" a közlekedésbiztonságért

<p>Miskolcra érkezett a a diszkóbalesetek és az ittas vezetés megelőzését célzó "Tiszta fejjel" kampány. A kiállítás a Miskolc Plaza emeletén november 13-ig látható.&#160;<DIA alt=" Tiszta fejjel a közlekedésbiztonságért 2008.11.10." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_Tiszta_fejjel__a_k_zleked_sbiztons_g_rt_20/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt=" Tiszta fejjel a közlekedésbiztonságért 2008.11.10." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az ORFK által indított közlekedésbiztonsági kampány országos vándorkiállítása hétfőtől Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, közelebbről a Miskolc Pláza első emeletén látható. Az érdeklődők közlekedésbiztonsági tesztlapot tölthetnek ki, illetve aláírásukkal csatlakozhatnak, támogathatják a Józan Vezetésért Charta célkitűzéseit.

A műsorral kísért ünnepélyes aktus aláírói között volt cégünk, az Inform Média Kft. képviseletében Kiss László, az Észak-Magyarország, valamint Peitl Róbert, Tipp főszerkesztője. A megdöbbentő és elgondolkodtató kiállítás 3 nap múlva indul tovább.

További aláírók

Farkas József, rendőr ezredes rendészeti igazgató
Sárosi Pál, a Miskolc Pláza igazgatója
Koncz Ferenc, a B-A-Z. Megyei Közgyűlés alelnöke
Dr. Mokrai Mihály, Miskolc alpolgármestere
Kiss Endi, a Hooligans együttes tagja
Spitzmüller Csaba autóversenyző
Karosi Imre, A MIKOM Kht. igazgatója
Bellus István, humorista

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!