BOON Sziréna

2008.11.24. 23:44

Oszlopot döntött az ittas sofőr

<p>Hárman sérültek meg abban a balesetben, ami hétfőn éjszaka történt Bükkaranyos és Emőd között.&#160;<DIA alt="Oszlopot döntött az ittas sofőr 2008.11.25." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Oszlopot_d_nt_tt_az_ittas_sof__337_r_2008_1/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Oszlopot döntött az ittas sofőr 2008.11.25." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Egy Volkswagen Jetta feltehetően nagyobb sebességgel közlekedett Emőd irányába, amikor egy erős jobbos kanyarból kijövet elvesztette uralmát volánja fölött, és az árkot megjárva, majd egy útátereszen dobbantva egy villanyoszlopot kidöntött a vezetéket leszakítva.

Az autóban a vezetőn kívül még ketten utaztak, mind a hárman megsérültek. Elsődleges információk szerint, könnyű sérüléssel megúszták a balesetet, a mentők kórházba szállították őket.

Az autó csúnyán leamortizálódott, az áramszolgáltatás folyamatos volt a környező településeken mert úgy tudjuk, hogy csak az Off-Road pályára vezető drótot szakította el.

A sofőr a helyszínen a szondába fújt, ami elszíneződött, ezért a kórházban még vért vesznek tőle a sérülések ellátása után. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

  • Autónak szaladt a gyalogos
  • Ittas sofőr ütközött 
  • Frontálisan ütköztek Miskolcon
  • Jég verte be az Opel szélvédőjét
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!