BOON Sziréna

2008.11.19. 14:04

Eltűnt Quad nyomában

<p>Miskolc - Egy miskolci fiatalembertől még tavaly decemberben vették el erőszakkal nagy értékű Quad négykerekű terepjáró motorját. Egy év után érkezett olyan információ, mely nyomra vezette a rendőröket.</p>

A Miskolci Rendőrkapitányság még tavaly decemberben indított eljárást, amikor egy helyi fiatalembert támadója bántalmazta, majd erőszakkal elvette quad-ját, amelynek értéke mintegy 700 000 forint. A nyomozás hosszú ideig nem vezetett eredményre, míg ez év november 11-én a rendőrség tudomására jutott, hogy a keresett jármű egy nyékládházi portán található.

Az információ valósnak bizonyult, amit igazolt a jármű motorszáma, és egyéb egyedi azonosítói. Az új "tulajdonos" elmondása szerint a négykerekű járművet az ónodi vásárban vette. A rendőrségen történt előállítása után T. S. azonban részletes beismerő vallomást tett.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást T. S-sel szemben, aki az eljárás folyamán szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!