BOON Sziréna

2008.11.10. 11:49

Búza téri eset: 210 ezres átverés - keresik ezt a férfit

<p>Miskolc - Búza téren található üzemanyag töltő állomáson M. Istvánnét tévedésbe ejtette a képen látható férfi azzal, hogy tőle üzemanyag vásárlás ürügyén 210 ezer forintot átvett, majd a megígért üzemanyagot nem adta át, helyette eltűnt. A rendőrség keresi a férfit...</p>

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat nagyobb értékre elkövetett csalás bűntett gyanúja miatt a képen látható ismeretlen személy ellen aki, 2008.09.01.-én 22 óra körüli időben a Miskolc, Búza téren található üzemanyag töltő állomáson M. Istvánnét tévedésbe ejtette azzal, hogy tőle üzemanyag vásárlás ürügyén 210.000.-Ft.-ot átvett, majd a megígért üzemanyagot nem adta át, a helyszínről ismeretlen helyre távozott. Feltételezhető, hogy az ismeretlen elkövetőnek nem is állt szándékában az átvett összeg fejében járó üzemanyag leszállítása. A bűncselekménnyel okozott kár 210 ezer forint.
A rendőrség kéri, azon személyek jelentkezését, akik a képen látható személyt felismerik, róla bármilyen információval rendelkeznek. A bejelentéseket a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztályán tehetik meg személyesen, vagy távbeszélőn a 06 46/ 514-511/ 22-64 melléken hivatali munkaidőben, valamint a „Telefontanú” éjjel - nappal hívható 06 80 555 - 111 ingyenes hívószámán, vagy bármely rendőri szervnél.

Kapcsolódó cikkek:

  • Nem árulja el tettestársát a Búza téri rabló
  • Gyilkosság a Búza téren? - Olvasói reakció
  • Rablás volt a Búza téri benzinkúton Miskolcon
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!