BOON Sziréna

2008.10.09. 16:13

Rendőrségi felhívás - igrici fiút keresnek

<p>Miskolc, Tiszaújváros - Közigazgatási eljárás keretében keresi a rendőrség Rézműves Norbertet, aki a gyermekvédelmi szakszolgálat átmeneti otthonából&#160;távozott&#160;még 2008. március19-én. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek&#160;a fiú tartózkodási helyéről.</p>

Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat Rézműves Norbert (17 éves) igrici lakos eltűnésével kapcsolatban.

Rézműves Norbert a miskolci Területi Gyermekvédelmi Körzet egyik átmeneti otthonából - még 2008.március19-én - távozott engedély nélkül.
Feltételezhető előfordulási helyei: Igrici, Bodrogolaszi, Gödöllő

Személyleírása: 172 cm magas, normál testalkatú, barna szemű, barna hajú, bajuszt, szakállt nem viselt.
Eltűnésekor viselt ruházata: ruházata nem ismert, eltűnésekor pizsamában és papucsban volt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri azok jelentkezését, akik a fiatal fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkeznek.  Kérjük jelezzék a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen, vagy a 06 49/544-290 telefonszám 57-56-os mellékén, illetve a 107-es és 112-es segélykérő telefonszámokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!