BOON Sziréna

2008.09.03. 21:00

Szerda esti négyes koccanás Miskolcon

<p>Miskolc - Négy autó ütközött össze Miskolcon, szerdán kora este.&#160;<DIA alt="Szerda esti négyes koccanás Miskolcon " height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szerda_esti_n_gyes_koccan_s_Miskolcon_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Szerda esti négyes koccanás Miskolcon " src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Egy Opel Vectra váltott sávot a Szentpéteri kapuban a belváros irányában az Álmos utcai kereszteződés közelében, amikor előtte feltorlódott a kocsisor egy forgalmi akadály miatt. Ő belehajtott egy Skoda Fabiába, ami egy Seat Toledóba gurult. A Vectra mögött érkezett egy másik Seat, neki az Opelbe "sikerült" belekoccannia. A szálak kibogozásához, baleseti helyszínelők segítségét vették igénybe a balesetben résztvevők. Szerencsére senki sem sérült meg az ütközésekben. A részleteket a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!