BOON Sziréna

2008.09.30. 06:42

Középiskolás lányok segítettek a hitelező holttestének cipelésében Ózdon

<p>Ózd - Beismerte két középiskolás lány, hogy segítettek az ózdi kettősgyilkosság után az egyik holttest eltűntetésében.</p>

A gyilkos barátnője segített az ózdi hitelező holttestének az eltüntetésében.

Portálunk értesülései szerint az előre kitervelt, több ember - részben a 14. életévét be nem töltött személy - sérelmére, aljas indokból elkövetett emberölés bűntette miatt a hétvégén előzetes letartóztatásba került 23 éves ózdi fiatalember egyedül nem tudta eltüntetni első áldozazát az 53 éves hitelezőjét, akit tarkón lőtt. A vállalkozó ugyanis nagy termetű volt, az elkövető pedig legfeljebb fele annyit nyomott. Ezért a fiatalkorú 17 éves barátnőjét és még egy hozzájuk kötödő lányt hívott segítségül. A kocsijukba nem tudták betenni a holttestet, ezért helyezték el végül a telephelyen található tartályba.
A megjelent sajtóhírekkel ellentétben abban a tartályban azonban nem volt sav, csupán víz. Az ugyancsak fejbelőtt kislány holttestét már el tudták vinni a közeli erdőbe, hogy ott rejtsék el.

Dobi Tamás, a B.-A.-Z. megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs vezetője az információt kommentálva annyit erősített meg, hogy a két fiatalkorú lány nem tudott arról, hogy az ózdi fiatalember gyilkosságra készül, abban nem is vettek részt csupán a halottak és a nyomok eltűntetésében segédkeztek. A rendőrség kihallgatta őket és bűnpártolás miatt indított eljárást ellenük, - amelynek büntetési tétele 5 évig terjedő szabadságvesztés - azonban mindkét lány szabadlábon védekezhet.

A feltételezett gyilkost hamarosan elmeorvos vizsgálja meg.


Kapcsolódó cikkek:

  • Nézze meg a bíróságon készült videókat!
  • Nézze meg a tárgyaláson készült képeket! Megkezdődött az ózdi kettős gyilkossággal gyanúsitott férfi meghallgatása 2008.09.28.
  • Nézze meg a telephelyen készült képeket! Agyonlőtte hitelezőjét, és annak kislányát 2008.09.26. 


  • Ózdi tragédia: gyászol az elhunyt kislány iskolája is
    Belső "családi gyásznak" tarja a borsodnádasdi iskola a tanulójukkal történteket, ezért senkit nem engednek be oda, ahol az elhunyt kislány tanult.

    Fájdalom, néma csönd, döbbenet az ózdi kettős gyilkosság után
    Ózd, Borsodnádasd - Az ózdiak és a borsodnádasdiak továbbra is értetlenül állnak a szerdai kettős gyilkosság előtt. Még néhány nappal azután, sőt talán még nagyon sokáig.

    Elsírta magát az ózdi kettős gyilkos a bíróságon
    Miskolc, Ózd - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a fiatalembert, aki agyonlőtt egy férfit és annak kislányát Ózdon. Az elkövető nem tett vallomást, de megbánást mutatott... 

    Tőrbe csalta, hidegvérrel meggyilkolta apát és lányát  
    Ózd - Huszonnégy órán belül elfogta a rendőrség azt a 23 éves ózdi férfit, akit egy kilenc éves kislány és apjának meggyilkolásával gyanúsítanak.

    Agyonlőtte hitelezőjét, és annak kislányát
    Ózd - Néhány millió forint tartozás miatt végzett aljas módon hitelezőjével egy 23 éves ózdi férfi még szerdán.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!